MHP'de Burdur İl Teşkilatı Görevden Alındı

MHP Burdur İl başkanı İbrahim Sakızcı ve ekibi Devlet Bahçeli tarafından görevinden alındı. Meral Akşener geçtiğimiz hafta Burdur'u ziyaret etmiş ve Sakızcı tarafından karşılanmıştı.

Yayınlanma:
MHP'de Burdur İl Teşkilatı Görevden Alındı

Burdur il başkanı İbrahim Sakızcı, Merkez ilçe başkanı Atilla Yeşilgöz ve ekiplerinin Genel Merkez tarafından görevden alınması akıllara Meral Akşener'in Burdur gezisini getirdi. Meral Akşener Burdur'da ""Gözlerin üzerimizde olduğu bu dönemde Burdur ilimizde ülküdaşlık hukuku ve kardeşlik bağlarının zarar görmemesi için azami gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Nitekim üst kurul delegesi arkadaşlarımız da, bu istişareler doğrultusunda tüzük değişikliği ile ilgili Büyük Kongre'nin olağanüstü toplanmasına dair noter tasdikli talepnamelerini zatıalinize iletmişlerdi. Sağduyusunu asla yitirmeden, taşıdığı sorumluluğu asla unutmadan, tartışmaya neden olabilecek hiçbir açıklama yapmadan, süreci sükunetle ve dikkatle takip eden değerli üst kurul delegelerimize ve ilçe başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim" demişti.

Sakızcı, Akşener ile görüşmesinin ardından Facebook profilinden Devlet Bahçeli ile çekilmiş fotoğrafını kaldırarak yerine Meral Akşener ile olan fotoğrafı yüklemiş ayrıca "Bu süreci en sağlıklı bir şekilde tamamlayacağımıza, aziz milletimizin umutlarını gerçeğe dönüştüreceğine hiç şüphe yoktur" şeklinde konuşarak Meral Akşener'in safında olduğunu belirtmişti.

Genel Merkez ve Sakızcı cephesinden bir açıklama yapılmazken eski başkan Sakızcı'nın ekibine SMS ile ileri tarihte bir toplantı gerçekleştireceklerini bildirdiği bilgisi alındı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.