Bakan Müezzinoğlu Emekli Promosyon Ödemesi İçin Beklenen Açıklamayı Yaptı

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, yılan hikayesine dönen emekli promosyon ödemesine yönelik beklenen açıklamayı yaptı. İşte emekli promosyon ödemesi için verilen tarih.

Yayınlanma:
Bakan Müezzinoğlu Emekli Promosyon Ödemesi İçin Beklenen Açıklamayı Yaptı

Son yılların gündem konusu olan emekli promosyon ödemelerine yönelik Bakan Müezzinoğlu, beklenen açıklamayı yaptı.

İstanbul'da Vodafone Arena'nın önünde çevik kuvvet ekiplerine yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olan Hüseyin Akyüz'ün cenazesine katılmak için Bursa'ya gelen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a yeni makamında ziyarette bulundu. Vali İzzettin Küçük ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un da yer aldığı ziyaret kapsamında bazı açıklamalarında bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, "Bugün itibariyle 36 polis memurumuzu kaybettik. 36 emniyet görevlisi şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. 8 de sivil kaybımız var. 6'sının kimlik tespitleri yapıldı. 2'sinin kimlik tespitleri yapılamadı. Milletimizin başı sağ olsun. Milletin birlik beraberliğini, kardeşliğini, geleceğe ait olan hedeflerini ve ideallerini engelleyemeyecekler" sözlerini söyledi.

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, bu milletin vasiyetine sahip çıkacağının altını çizerek, "Bu ülkenin evlatları, bu ülkenin yöneticileri asla vazgeçmeyecektir. İnşallah cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde o hedefleri büyük oranda yakalamış bir Türkiye onurunu yaşayacağız. Bunlardan kimlerin rahatsız olduğunu bu millet biliyor. Bu tuzakları kuran maşaların arkasında kimlerin olduğu da biliniyor. Memleketin, bütün bu tuzak kurucuların, maşaların üstesinden gelebilecek gücü de var, iradesi de var. Bunu başaracak bir süreci inşallah hep beraber oluşturacağız. Hainler ve teröristler bilsin ki dökülen kanın hesabı sorulacak, intikamı mutlaka alınacak. Bedelini ağır ödeyecekler" sözlerini söyledi.

O Hesabın Sorulacağı Günler Yakındır

Halkın emniyet güçlerinin yanında olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, Bursa'ya, saldırıda şehit düşen Erzurum doğumlu Hüseyin Akyüz'ün cenazesi vesilesi ile geldiğini ifade ederken, "Hüseyin Akyüz kardeşimizin şahsında bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Emniyet camiamızın başı sağ olsun. Güvenlik güçlerimiz şunu bilsin ki 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız onlarla beraberdir. Her zaman onların yanında olmak, onlarla birlikte bu ülkenin güvenliğinin çok daha iyi noktaya taşınmasında birlikte olmak bizim görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Rabbim onlara güç, kuvvet versin. Bütün bu hain planları bozacak olan ve bu tuzakları kuranlara hesap soracak olanlar onlardır. İnşallah o hesabın da sorulduğu günler yakındır" diye konuştu.

Emekli Promosyon Ödemesi Açıklaması

Emeklilere ödenecek promosyonla ilgili soru üzerine de Bakan Müezzinoğlu, “Biz bakanlık adına kendi ölçeğimdeki çalışmaları tamamladım. Bardağın suyun yarıdan azdan yarıdan çoğa çıkartması için sayın başbakanımıza teslim ettim. Bu hafta ya da gelecek hafta sayın başbakanımız gerekli açıklamayı müjdeyi verir” diye konuştu.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.