Bakanlar Kurulu Sona Erdi-Taşerona Kadro Açıklaması Geldi mi?

Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının sona ermesi ile Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, açıklamalarda bulunmaya başladı. Peki taşerona kadro meselesi açıklaması geldi mi? İşte Numan Kurtulmuş'un açıklamaları.

Yayınlanma:
Bakanlar Kurulu Sona Erdi-Taşerona Kadro Açıklaması Geldi mi?

Bakanlar Kurulu toplantısı tamamlandı. Bakanlar Kurulu'nun tamamlanmasının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, canlı yayında açıklamalarda bulunuyor.

Binlerce taşeron işçinin beklediği taşerona kadro düzenlemesi açıklaması gelecek mi? Numan Kurtulmuş, toplantıda alınan kararları canlı yayında açıklıyor. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un gündeminde, son günlerde Hollanda ile yaşanan kriz var.

Hollanda Büyükelçisinin Türkiye'ye Gelmesi Yasaklandı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş açıklamasında, "Hollanda Büyükelçisi'nin Türkiye'ye gelmesi yasaklanmıştır." sözlerini söyledi. Öte yandan Kurtulmuş, "Hollanda bu durumu telafi edene kadar, üst düzey resmi görüşmelerin askıya alınması kararlaştırılmıştır, Türkiye diplomatik uçuşlara izin vermeyecektir." ifadelerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş açıklamasının devamında, "İfade özgürlüklerini kullanırken hakarete uğrayan ve yaralanan vatandaşlarımıza her türlü desteği vereceğiz." sözlerini söyledi.

İlk Adımı Hangi Ülke Atacak?

Kendisine yöneltilen, Hollanda özür dilemezse ne olacak sorusuna Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Hollanda'nın telafi adımlarını atacağını düşünüyorum. Umuyorum ki en kısa sürede bu adımları atarlar." cevabını verdi.

Taşeron Açıklaması Gelmedi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, açıklamalarını tamamlamasının ardından basın mensuplarının soruları da yanıtladı ve basın toplantısını sona erdirdi. Taşeron işçilerin beklediği açıklama ise gelmedi.

Taşeron Meselesi 21 Mart'ta Meclis'te

Maliye Bakanı Naci Ağbal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında taşeron işçilerin kamuya alınmasını ön gören tasarının 21 Mart'tan önce mecliste olacağının müjdesini verdi.

Son dakika haberlerinden, taşeron haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.