Bana Sevmeyi Anlat Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölümde Yaşananlar

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Bana Sevmeyi Anlat, yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Yayınlanma:
Bana Sevmeyi Anlat Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölümde Yaşananlar

Fox ekranlarının yeni sezonda en sevilen dizisi olan Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümü önceki akşam yayınlandı.

Ekranların yeni dizisi olan Bana Sevmeyi Anlat, önceki akşam ekranlara gelen 12' nci bölümü ile yine binlerce takipçiyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Heyecanın doruklara çıktığı 12' nci bölümde Leyla, Haşmet ile evlenmemek için olan tüm olayları Alper'e bir bir anlatıyor. Önceki akşam yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde de Haşmet ise durumdan haberdar olduktan sonra yeni planlar kurmaya ve Leyla ile evlenmenin yollarını aramaya başlamıştır. Alper ile Leyla ise bu durum karşısında zor anlar geçirecekler.

Leyla, Ayla'nın tehdidi karşısında zor durumda kalır. Bu tahdit karşısında bir çıkış yolu arayan Leyla, herkesi oyalayabileceği bir çözüm yolu bulur. Ancak Leyla'nın bulduğu bu çözüm yolu Canan'ın artık büyük kozlarını oynamasına neden olacaktır. Canan, Haşmet'e Leyla'ya karşı şüphelendirmek ve aralarını bozmak için bir not gönderir Senaryosu Deniz Akçay tarafından yazılan ve Yönetmen koltuğunda Mesude Eraslan'ın oturduğu Bana Sevmeyi Anlat dizisi haftanın her Pazartesi günü saat 20.00' da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Bana Sevmeyi Anlat'ın Günü Değişti

Binlerce takipçi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen ve takip edilen Bana Sevmeyi Anlat dizisi, bundan sonra her haftanın Pazartesi günü saat 20.00' da ekranlara gelecek.

Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanı ve son bölümü izlemek için "http://www.fox.com.tr/Bana-Sevmeyi-Anlat/izle" adresini ziyaret edebilirsiniz.

Dizi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5Haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.