Başak Dizer'den estetik iddialarına cevap geldi

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den estetik yaptı iddialarına yanıt geldi. İşte Başak Dizer'den estetik iddialarına yanıt.

Yayınlanma:
Başak Dizer'den estetik iddialarına cevap geldi

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi güzel stil danışmanı Başar Dizer Bebek'te görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile görüntülenen Başak Dizer'in yüzüne estetik yaptığı iddia edildi. Ünlü stil danışmanı bu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden bir cevap verdi.

Başar Dizer yaptığı açıklamada, "Hakkımda yapılan 'Doğum gününden önceki hafta estetik operasyon geçirdi, botox ve dolgu yaptırdı' haberi kesinlikle doğru değildir. Ne geçen hafta ne de önceki aylarda böyle bir operasyon veya müdahale geçirmedim." ifadelerine yer verdi.

Başak Dizer Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yaşadıkları aşk ile sık sık gündeme gelen Dizer, Mimar Sinan Üniversitesi Moda Bölümünü bitirdi. Bir dönemler çok konuşulan ve reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin stil danışmanlığını yapan Başak Dizer, stil danışmanlığını da yaptı.

Londra da Central Saint Martins de moda eğitimi alan Dizer, daha sonra Vakko ve Vakkorama görev aldı. Burada da baş tasarımcı asistanı olarak görev alan Başak Dizer, ilk evliliğini Oren Fransez ile yapmıştır.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.