Başbakan Yardımcısı Canikli: Fındık üreticisini ezdirmeyeceğiz

Katıldığı bir programda konuşan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, fındık üreticilerini sevindiren bir açıklama yaptı. İşte Canikli'nin açıklamaları ve detaylar.

Yayınlanma:
Başbakan Yardımcısı Canikli: Fındık üreticisini ezdirmeyeceğiz

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den fındık ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

Giresun'un Görele İlçesi'nde açılışını yapacağı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin gelişinde öğrencilerin karşıladığı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, elini öptüğü 86 yaşındaki Ayşe Ulu’yu protokolde yanında oturttu

İngiltere Saldırısı

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, İngiltere'de önceki gün gerçekleşen terör saldırısına değinerek, "İngiliz halkının acılarını paylaşıyoruz. Londra’ya yapılan terör saldırısını lanetliyoruz ve terörle mücadelede İngiliz halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" sözlerini söyledi.

Fındık Üreticisini Ezdirmeyeceğiz

Ekonomik dengeleri bozmak adına dünyada ve Türkiye'de ciddi, ahlak dışı oyunların oynandığını belirten Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Ama hepsini hallettik. En son yöntem olarak uluslararası derecelendirme kuruluşları üzerinden Türkiye’nin ekonomik dengelerini bozmaya çalıştılar. O silahları da bitti. Atacak mermileri kalmadı. Bundan sonra Türkiye’nin önü açıktır. Hiç kimse Türkiye’nin geleceğiyle ilgili zarar verecek hamle yapamayacak" dedi.

Nurettin Canikli fındık üreticisini ezdirmediklerini, bundan böyle de ezdirmeyeceklerini, gerekirse müdahale alımı da dahil olmak üzere bütün yöntemleri deneyeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin açılışını yapan Canikli, bir sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti. Okul yıllarından bahseden Canikli, yurtta kaldığı dönemlerde sol görüşlü öğrencilerle tartıştıklarını anlattı. Gençlik Merkezi’ne giden ve halk oyunlarıyla karşılanan Başbakan Yardımcısı Nuretiin Canikli, voleybol oynadı, şarkı söyleyen gençleri dinledi. Gençler, Canikli’nin isteği üzerine de 'Feride' şarkısını seslendirdi. Nurettin Canikli Gençlik Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra Espiye ilçesine gitti.

5haber.com  |  Giresun

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.