Başbakan'dan Flaş Reina Saldırganı, Erken Seçim ve Anayasa Değişikliği Açıklamaları

Başbakan Binali Yıldırım, yaptığı son dakika açıklamasında gündeme ilişkin konuları değerlendirerek bazı bilgilendirme açıklamalarında bulundu. İşte Başbakanın açıklamaları.

Yayınlanma:
Başbakan'dan Flaş Reina Saldırganı, Erken Seçim ve Anayasa Değişikliği Açıklamaları

Başbakandan son dakika açıklamaları geldi.

Basın mensuplarına son dakika açıklamalarında bulunan Başbakan Binali Yıldırım, gündemde bulunan konulara yönelik değerlendirme ve bilgilendirme konuşması yaptı. İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamaları.

Reina Saldırganı Açıklaması

Teröristin sorgusu devam ediyor. Bunun arkasındaki iradeyi bulmak lazım.

MHP-;CHP Görüşmesi

Bu görüşmeye ilişkin benim bir görüşüm yok. Ne konuşacaklar bilmiyorum. Bahçeli'nin açıklamalarından aşağı yukarı ne konuşacakları belli oluyor

Anayasa Değişikliği 2. Tur Oylaması

Ak Parti grubu kaya gibi maşallah. 2. turda da oy kullanıp yeni anayasayı milletin önüne götüreceğiz. Birinci turda sonuç neyse ikinci sonuç o olur.

Erken Seçim Açıklaması

Erken seçim için ne sebep var ? Meclis'ten anayasa geçecek ve referanduma gideceğiz. Ondan sonra yolumuza devam edeceğiz. Seçimler planlandığı şekilde 2019 yılında.

EKK Toplantısı Açıklaması

Dünkü toplantında önceden alınan kararları konuştuk. Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam. Birçok ülkeden iyi durumdayız. Dalgalanmalar geçicidir ve etkileri de sınırlı olacaktır. Reel sektörün ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar devam edecek.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.