Başbakandan Flaş Taşerona Kadro Açıklaması: Taşeron yasasının son durumu nedir?

Başbakan' dan taserona kadro ile ilgii bir son dakika aciklamasi yapildi. Iste Basbakan Yildirim' dan taserona kadro ile ilgili yaptigi o konusma

Yayınlanma:
Başbakandan Flaş Taşerona Kadro Açıklaması: Taşeron yasasının son durumu nedir?

Basbakan Binali Yildirim'dan taserona kadro ile ilgili bir son dakika aciklamasi geldi.

Trt ekranlarina konuk olan Basbakan Binali Yildirim, gundee iliskin flas aciklmarda bulunurken, kadri benleyen taseron iscilerd yonelik de bir aciklamada bulundu. Basbakan Yildirim konu ile ilgili yaptigi aciklamasinda

, surecin zor oldugunu belirtti. Zorlu ve sikintili bir durum oldugu yonunde aciklamalarda bulunan basbakan yildirim, taserona kadro uzerinde hukumet olarak calistiklarini ve bu durumu kisa sure icinde cozeceklerini acikladi.

Calisma ve Sosyal Givenlik Bakani Mehmet Muazzinoglu ise katildigi bir programda konusmus ve taseron iscilerin biraz daha sabirli olmasini istediklerini soylemisti.

Bu aciklamalar sonrasinda zaten kadro icin hali hazirda bekleyen taseron iscilerin uzun suren bu bekleyisi devam etti.

Daha once yapilan aciklamalarda da belirtildigi uzere taserona kadro meselesinin referandumdan sonra ele alinacagi, konunu kamu calisma reformu kalsaminda degerlendirilecegi belirtilmisti.

Gundem haberlerinden son dakika haberlerinden taserona kadro haberlerinden isci haberlerinden kidem tazminati gelismelerinden ve daha fazlasindan habefdar olmak icin 5haber.com adresini takipte kalin.

5haber.com. | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.