Batman'da PKK'lılar Şehir Merkezindeki Karakola Uzun Namlulu Silahlarla Saldırdı

Son dakika saldırı haberi Batman'dan geldi. Batman'da PKK'lılar, şehir merkezinde bulunan 10 Nisan Polis Karakoluna saldırdı.

Yayınlanma:
Batman'da PKK'lılar Şehir Merkezindeki Karakola Uzun Namlulu Silahlarla Saldırdı

Son dakika Batman'da saldırı haberi geldi. PKK'lılar, Batman'da bir Polis Karakoluna saldırdı.

Batman'ın kent merkezinde bulunan 10 Nisan Polis Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla hain bir saldırı düzenlendi. Düzenlenen hain saldırıda herhangi bir can kaybının yaşanmadığı belirtilirken, saldırının ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için kent genelinde operasyonlar başlatıldı.

Batman Merkezi İluh Mahallesinde bulunan 10 Nisan Polis Karakoluna bugün akşama doğru saat 19.00 sularında bir grup bölücü terör örgütü PKK üyesi terörist tarafından hain bir saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahlarla bir anda gerçekleşen saldırıda teröristler, polis karakoluna ateş açmaya başladı. Teröristler, 10 Nisan Polis Karakolunun karşı bölgesinde bulunan küme evlerinin ardında gizlenerek saldırılarını gerçekleştirdi. PKK'lıların uzun namlulu silahlarla düzenlediği bu saldırıda karakol binasının bulunduğu bölgenin hemen yanında bulunan evlere onlarca mermi isabet etti. Saldırının hemen ardından olay yerine takviye güvenlik ekipleri gönderildi.

Bölgeye gönderilen takviye birlik ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren teröristleri yakalamak ve etkisiz hale getirmek için, teröristlerin kaçış güzergahları üzerinde operasyonlar başlattı.

Saldırı esnasında, evine kurşun isabet eden Derhem Gezici, çocuklarının bahçede oyun oynadığı sırada silah seslerini duyduğunu belirterek, "Çocuklarım bahçede oynuyordu. Ben de içeride Kuran okuyordum. Bir anda başlayan silah sesleriyle irkildik. Benim evimin duvarları ve bahçe duvarına da kurşunlar isabet etti. Kümes hayvanlarım silah seslerinden dolayı telef oldu. Çok şükür ki can kaybı yaşanmadı" dedi.

5haber.com  | Batman

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.