Bayern Münih'in Efsane İsmi Philipp Lahm Takıma Veda Ediyor

Bayer Münih'in efsane ismi Philipp Lahm, sezon sonunda geçtiğimiz hafta 500. kez formasını giydiği kulübüne veda ediyor. İşte alınan son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Bayern Münih'in Efsane İsmi Philipp Lahm Takıma Veda Ediyor

Bayern Münih'in efsane ismi Lahm takımına veda ediyor.

Sezon sonunda futbolu bırakıp sportif direktörlüğe gelmesi beklenen Bayern Münih kaptanı Philipp Lahm, kulübe veda ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Bayern formasını 500. kez giyen Lahm sezon sonunda kulüpten ayrılacak.

Lahm'ın sezon sonunda futbolu bırakıp sportif direktörlüğe gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. İcra Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de hesaplarını buna göre yapıyordu. Lahm sportif direktör olarak Matthias Sammer gibi icra kurulunda da yer alacaktı.

Sport Bild dergisinin haberine göre 9 kişiden oluşan yönetim kurulu, Lahm'ın icra kurulu üyesi olması konusunda fikir birliğine varamadı. Bunun üzerine Lahm'a sadece sportif direktörlük teklifi yapıldı. Lahm da bu teklifi kabul etmedi.

Rummenigge'nin favorisi Lahm'ın devreden çıkması üzerine gözler Mönchengladbach menajeri Max Eberl'e çevrildi. Kulüp başkanı Uli Hoeness ile iyi ilişkiler içinde olan Bayernli eski futbolcu Eberl'e önümüzdeki günlerde teklif yapılması bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.