'Beleştepe' Adı Beşiktaş Belediyesi Tarafından 'Şehitler Tepesi' Olarak Değiştirdi

Beşiktaş Belediyesi tarafından alınan kararda, hain saldırının gerçekleştiği Beleştepe'nin adı Şehitler Tepesi olarak değiştirildi. İşte Belediyeden yapılan açıklama.

Yayınlanma:
'Beleştepe' Adı Beşiktaş Belediyesi Tarafından 'Şehitler Tepesi' Olarak Değiştirdi

Beşiktaş Belediyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Beleştepe'nin adının "Şehitler Tepesi" olarak değiştirildiğini açıkladı.

Beşiktaş'ta gerçekleşen terör saldırısı sonrası Beşiktaş Belediyesi Meclisi Çırağan binasında olağanüstü toplandı. Belediye meclisinin aldığı kararla "Beleştepe" diye bilinen yerin adı "Şehitler Tepesi" olarak değiştirildi

Beşiktaş Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Beleştepe diye anılan noktanın adı 'Şehitler Tepesi' olarak değiştirildi ve şehitlerin anısına eylemin gerçekleştiği noktaya anıt dikilecek" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş Şehidini Uğurladı

Vodafone Arena Stadyumunun önünde gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Beşiktaş Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu, düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Tunç Uncu Zincirlikuyu Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Tunç Uncu'nun ailesi, yakınları, Beşiktaş yönetimi ve futbolcuları ile Beşiktaş camiasından bir çok isim katıldı.

Daha geçen hafta Kartal Yuvası'nda düzenlenen imza gününde Tunç Uncu ile tanışan ve O'na imza verip fotoğraf çektiren Caner Erkin merhumun annesine baş sağlığı diledi. O ana kadar metanetini korumaya çalışan merhum şehit Tunç Uncu'nun annesi Kadriye Uncu bu anlardan sonra daha fazla dayanamayıp teröre isyanını dile getirdi.

Futbolculardan Tolga Zengin ve Caner Erkin cenazeden sonra terör saldırısından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi ve Tunç Uncu'nun ailesine başsağlığı diledi. Tunç Uncu'nun Türk bayrağı, Beşiktaş bayrağı ve formasına sarılı tabutunun başından ayrılmayan arkadaşları da uzun süre göz yaşı döktü.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.