Ben Affleck Nusret'in Meşhur Tuz Dökme Fotoğraflı Tişörtünü Giydi

Amerikalı ünlü oyuncu Ben Affleck'in giydiği tişört, Türkiye gündemine oturdu. Affleck, Nusret Et'in sahibi Nusret Gökçe'nin fenomen haline gelmiş ete tuz atma fotoğraflı tişört giydi.

Yayınlanma:
Ben Affleck Nusret'in Meşhur Tuz Dökme Fotoğraflı Tişörtünü Giydi

Son günlerde gündemde sıkça yer alması ile adeta fenomen olan ünlü restoran NUSRET'in sahibi Nusret Gökçe tarafından, sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşılan video, sanat ve spor camiasından birçok ünlü ismin de dikkatini çekti.

Nusret'in meşhur tuz dökme fotoğrafına ise binlerce kişi tarafından birbirinden komik çalışmalar yapılmakta ve birbirinden komik vtr'ler ortaya çıkmaktadır. Yurt içinin yanı sıra yurt dışında bazı sokaklara graffiti sanatıyla Nusret Gökçe'nin ete tuz serptiği görüntünün çizimi yapıldı. Bir Amerikan talk şovunda espri malzemesi olunca şöhreti kıtalar arası bir hale geldi.

Nusret restoranının sahibi Nusret Gökçe'nin ünü, son olarak ünlü aktör Ben Affleck'e kadar ulaştı. Affleck, Nusret Gökçe'nin tuz serptiği elinin yer aldığı bir tişört giyerek kameralar karşısına geçti.

Öte yandan Anadolu Ajansı tarafından geçilen bir başka habere göre Nusretin meşhur tuz dökme şeklinin emojisinin yapıldığı belirtildi.

Son dakika haberlerinden, magazin haberlerinden, gündem haberlerinden, yaşam haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.