Beşiktaş Saldırısında Ağır Yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik Şehit Oldu

Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta düzenlenen hain bombalı saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit sayısı 45'e yükseldi.

Yayınlanma:
Beşiktaş Saldırısında Ağır Yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik Şehit Oldu

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Vodafone Arena Stadının yanında meydana gelen hain saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik şehit oldu.

Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında ağır yaralanan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik tedavi gördüğü hastanede günlerdir devam eden tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırıda şehit olanların sayısı 45 oldu.

Şehit olan Çevik Kuvvet Polisi Ufuk Bozgeyik Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu.

Adana'da Teröre Lanet Yürüyüşü

Adana'da, demokratik kitle örgütleri ve meslek odalarının öncülüğünde 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingi düzenlendi. Merkez Seyhan İlçesi'nde bulunan Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan yaklaşık 20 bin kişiye, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkanlarının yanı sıra bürokratlar da destek verdi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık 'Kahrolsun PKK', 'Teröre hayır', 'Askere polise uzanan eller kırılsın' ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı.

Şehit Annesi de Yürüdü

Hakkari Çukurca'da 1992'de 21 yaşında şehit düşen Muharrem Erdoğan'ın annesi 66 yaşındaki Elif Erdoğan da, oğlunun fotoğrafı ve Türk bayrağıyla yürüyüşe katıldı. Teröre lanet yağdırdı. Terör karşıtı yazıların bulunduğu, birlik ve kardeşlik mesajlarının yer aldığı pankartları taşıyan binlerce kişi, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Yürüyenler adına konuşan Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, terör saldırılarına karşı da Türkiye'nin birleştiğini, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla ülkenin asla yenilmeyeceğini vurguladı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş da, "Tıpkı 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi yüce milletimiz teröre karşı duruyor, bu millet diz çökmeyecek. Kardeşliğimizi bozamayacaklar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehitler için dualar okundu.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.