Beşiktaş'ın UEFA'daki Rakibi Lyon'da Sakatlık Şoku: Lacazette Sakatlandı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligindeki rakibi Lyon'da sakatlık şoku yaşandı. Önceki akşam oynanan PSG maçında Alexandre Lacazette sakatlandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Beşiktaş'ın UEFA'daki Rakibi Lyon'da Sakatlık Şoku: Lacazette Sakatlandı

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi O. Lyon'da sakatlık şoku yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmelerinde Fransa'nın Lyon takımı ile eşleşen Beşiktaş, karşılaşmanın oynanacağı 13 Nisan gününü beklemeye başladı.

İki takım maç gününü beklerken, siyah beyazlı temsilcimizin rakibi Lyon'da sakatlık şoku yaşandı. Önceki akşam oynanan Fransa Birinci Lig maçında Paris Saint Germain ile karşılaşan Lyon'da Alexandre Lacazette sakatlandı.

PSG ile önceki gece oynanan karşılaşmanın 52. dakikasında sakatlanan yıldız futbolcu, oyunu devam ettiremedi ve yerini Sergi Darder'e bıraktı.

Fransa'dan edinilen son dakika bilgilerine göre Lacazette'nin Roma karşılaşmasında darbe aldığı yere PSG maçında da darbe aldığı öğrenilirken oyuncunun milli ara sonrasında hazır olması bekleniyor.

Lacaztte, önceki gün oynanan karşılaşmada sakatlanmadan önce rakibini boş geçmedi ve 24. lig karşılaşmasında 23'üncü golünü kaydetti.

Yıldız oyuncunun Beşiktaş ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasına yetişmesi beklenirken gelişmeler takip ediliyor.

Beşiktaş İki Hazırlık Maçı Yapacal

Antalyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş 3 gün izin yaptıktan sonra 26.haftada oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına Perşembe günü yapacağı çift idman ile başlayacak.

Bu arada Milli maçlar sebebiyle önümüzdeki hafta liglerin tatil olmasını fırsat bilen Beşiktaş Milli arada 2 tane hazırlık maçı yapacak.

İlk olarak 25 Mart Cumartesi günü Romanya 1.Ligi takımlarında Asta Giurgiu ile karşılaşacak olan Siyah Beyazlılar 28 Mart Salı günü de tesislerde İstanbul takımlarından Ümraniyespor ile 2.hazırlık maçını oynamayı planlıyor.

Astra Giurgiu takımı ile 25 Mart Cumartesi günü Vodafone Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15:00'te başlayacak.

Teknik Direktör Şenol Güneş, hazırlık maçlarında başta Demba Ba, Ersan Gülüm ve Caner Erkin olmak üzere yedek kalan diğer futbolcuların da son durumlarını görme imkanı bulacak .Demba Ba ve Caner Erkin 2 hafta önce tamamen iyileşip takım antrenmanlarına katılmalarına rağmen henüz resmi maç oynama şansı bulamadı.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.