Beyazıt Öztürk Canlı Yayında Açıkladı: "2 Ay Sonra Nişanlanıyorum"

Binlerce kişi tarafında merakla beklenen Beyaz Show'un yeni sezonu önceki gece Berlin'de ilk bölümü ile başladı. Programda Beyaz, magazin gündeminde kendisi ile ilgili dolaşan nişanlanıyor iddialarına esprili bir dille karşılık verdi.

Yayınlanma:
Beyazıt Öztürk Canlı Yayında Açıkladı: "2 Ay Sonra Nişanlanıyorum"

Önceki akşam yayımlanan ve çekimleri Berlin'de gerçekleşen Beyaz Show'un İlk bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı.

Büyük bir merakla beklenen ve önceki akşam Almanya'nın Başkenti Berlin'de gerçekleşen Beyaz Show'un yeni sezon yeni bölümünde Beyazıt Öztürk'ün konuklarıi Ayla Çelik, Serenay Sarıkaya, Hakan Altun ve Simge Sağın oldu. Merakla beklenen yeni sezonunun yayımlanmasının ardından izleyicilerin Beyaz Show hasreti sona erdi.

Berlin'de gerçekleşen çekimleri izleyici ile buluşan Beyaz Show'da bu hafta, programın sunucusu Beyazıt Öztürk, önemli bir açıklama yaptı. Bazı basın ve yayın organlarında yayımlanan 'Beyazıt Öztürk 2 ay sonra nişanlanıyor' iddialarına espirili bir şekilde yanıt veren Beyaz'ın açıklamasının ardından salon alkışla yıkıldı.

Beyazıt Öztürk, program esnasında, magazin basınında son bir kaç zamandır dolaşan nişanlandı iddialarına "İlk kez burada açıklıyorum.İki ay sonra ni-şan-la-nı-yo-rum" şeklinde yanıt verdi.

Açıklama Sonrasında Salondan Alkış ve Çığlık Sesleri Yükseldi

Beyazıt Öztürk'ün bu açıklamayı yapmasının ardından salonda bulunan seyirciler ve misafirler byük bir şaşkınlık ve heyecan içinde durumu alkışladı. Alkışların tamamlanmasının ardından ise Beyazit Öztürk, her zamanki gibi esprili bir dille konuya açıklık getirdi. Beyaz, konuşmasının devamında "Ben de gazetelerden öğrendim, açıkçası merak ediyorum kimmiş o kişi' diyen ünlü şovmen seyircileri ve misafirleri kahkahaya boğdu.

Annemle Birlikte Gideceğiz

Espriyi patlatan Beyazıt Öztürk, konuşmasının devamında ise durumu gazetelerden öğrendiğini, nişanın yerini ve saatini öğrenerek annesi ile birlikte orada olacaklarını esprili bir dille anlattı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.