Bilecik ve Yozgat'ta Okullar Tatil Edildi Mi? 29 Aralık Perşembe Okullar Tatil Mi?

Ülke genelinde kar yağışının etkili olması nedeniyle birçok bölgede okullara kar tatili verilmeye başlandı. Bu konu hakkında Yozgat ve Bilecik'ten de bir açıklama geldi. İşte yapılan o açıklama.

Yayınlanma:
Bilecik ve Yozgat'ta Okullar Tatil Edildi Mi? 29 Aralık Perşembe Okullar Tatil Mi?

Kar yağışının ülke genelinde etkili olması ile birlikte okullara da tatiller verilmeye başladı. Valiliklerden yapılan son dakika açıklamalarında Bilecik ve Yozgat'ta okulların kar tatiline girdiği ve 29 Aralık Perşembe günü okulların tatil edildiği belirtildi. İşte Valilikler tarafından yapılan açıklama.

Bilecik'te Eğitime Kar Engeli

Bilecik il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Bilecik Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 29 Aralık Perşembe günü il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi. Açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilerin de 29 Aralık Perşembe günü izinli sayılacakları bildirildi.

Yozgat'ta Okullar Kar Yağışı Nedeniyle Tatil

Yozgat il genelinde olumsuz hava muhalefeti nedeniyle ilk, orta ve lise dengi okullarda eğitime 1 gün süreyle tatil edildi.

Yozgat il merkezi ve merkeze bağlı köylerde ilk, orta ve lise dengi okullara kar yağışı nedeniyle yarın bir gün süreyle ara verildi. Bu arada kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün süreyle izinli sayılacağı açıklandı.

5haber.com   | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.