Bir Acı Haber de Fırat Kalkanından Geldi: 1 Astsubay Şehit Oldu

Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatında DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralanan Astsubay, kaldırıldığı hastaneden tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bir Acı Haber de Fırat Kalkanından Geldi: 1 Astsubay Şehit Oldu

Suriye'nin El Ban bölgesinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatında DEAŞ'ın hain saldırısı sonucunda yaralanan Astsubay şehit oldu. Yaralandıktan sonra Gaziantep'e getirilen ve burada tedavi altına alınan 35 yaşındaki Astsubay Volkan Külekçi, sabaha karşı yaşam mücadelesini yitirerek şehit oldu.

Suriye'nin El Bab bölgesinde sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda DEAŞ'ın saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi için Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirilen Astsubay Volkan Külekçi, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Zekai Aksakallı Morga Geldi

Fırat Kalkanı harekatının başladığı 24 Ağustos'tan itibaren Suriye topraklarında şehit düşen 20'nci asker olan Astsubay Külekçi'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da Külekçi'nin şehadet haberini aldıktan sonra Adli Tıp Kurumu Morguna gelerek yetkililerden bilgi aldı. Şehit Astsubay Volkan Külekçi'nin cenazesinin öğle saatlerinde yapılacak olan askeri törenin ardından havayoluyla toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya uğurlanacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.