Blackie adlı hayvan Guinness rekorlar kitabına hangi unvanla girdi?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan soru internet üzerinde araştırılmaya başlandı. İşte sorulan sorunun cevabı.

Yayınlanma:
Blackie adlı hayvan Guinness rekorlar kitabına hangi unvanla girdi?

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru takipçileri internet başında araştırmaya yöneltti.

Atv ekranlarının büyük bir beğeni ve sevgi ile izlenen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı bu akşam binlerce takipçisi ile buluştu. Yarışma sürerken yarışmaya katılan yarışmacıya sorulan soru binlerce meraklı izleyiciyi internet başına topladı. Telefonlarının ve bilgisayarlarının başına geçen binlerce izleyici, yarışmada sprulan sorunun cevabını internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ekranlara gelen bölümünde sorulan sorunun cevabı.

Yüz binlerce izleyiciyi her hafta ekran başına kilitleyen genel kültür bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan Işık’ın beyin kanaması geçirmesinin ardından çok sayıda farklı sunucu ve ünlü isim sundu. Bu isimlerden Selçuk Yöntem uzun bir süre programın sunuculuğunu yaptı. Geçtiğimiz ay ise kanal aldığı kararla Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu olarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ı getirdi.

Sorulan sorunun Cevabı: Dünyanın en zengin Kedisi

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.