Bolu'da Havaya Rastgele Ateş Açan Şahıs Alkollü Olduğu Ortaya Çıktı

Bolu'da meydana gelen olayda alkollü olduğu belirlenen Mustafa Ö, tüfeği ile rastgele ateş açtı. Mustafa Ö'nün tüfeğinden çıkan saçmalar, AK Parti İl Başkanlığı binasını isabet aldı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Bolu'da Havaya Rastgele Ateş Açan Şahıs Alkollü Olduğu Ortaya Çıktı

Bolu'da önceki gece meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirlenen Mustafa Ö, tüfeği ile havaya rastgele ateş açtı.

Alkollü olduğu belirlenen Mustafa Ö'nün tüfeğinden çıkan saçmalar, Bolu AK Parti İl Başkanlığı binasının tabelasına ve camına isabet etti.

Önceki gece saat 23.00 sularında meydana gelen olay, kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde yaşandı. Bir köy kooperatifi derneği başkanı olarak görev yapan Mustafa Ö., 16 ANV 78 plakalı otomobilini cadde üzerinde park edip aşağı indi. Aracından aşağı inen Mustafa Ö.  tüfeğiyle rastgele havaya ateş açmaya başladı. Geçirdiği bir kaza nedeniyle bir kolu dirsekten itibaren olmayan Mustafa Ö.'nün tüfeğinden çıkan saçmalar, Ak Parti İl Başkanlığı binasının tabelasına ve camına isabet etti. Çevredekilerin olayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sevk edilen emniyet ekipleri, Mustafa Ö.'yü gözaltına aldı. Yapılan kontrollerde, Mustafa Ö.'nün 2.50 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen Mustafa Ö'nün sorgusu alındı ve şahıs, neden havaya ateş açtığını açıkladı. Mustafa Ö. ifadesinde, cadde üzerinde bir restorana borcu olduğu, aynı zamanda engelli aracına da eksik belge nedeniyle el konulduğu için havaya ateş açtığını söylediği belirtildi.

Olay yerine gelen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay polislerden bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Doğanay, "Bu partimize yapılan bir saldırı değildir. İçeride partililerimiz de olabilirdi. Hepimizi Allah korudu. Şahsın alkollü olduğunu öğrendik. Polis ekipleri gerekli incelemeyi yapıyor" dedi.

5Haber.com  | Bolu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.