Burak Aksak'ın İzlenmesi Gerekiyor Dediği 5 Film ve 5 Dizi (Film ve Dizi Önerisi)

Usta senarist Burak Aksak, takipçilerine ve sevenlerine 5 film ve 5 dizi önerisinde bulundu. İşte Burak Aksak'ın izlenmesi gerekiyor dediği 5 film ve 5 dizi.

Yayınlanma:
Burak Aksak'ın İzlenmesi Gerekiyor Dediği 5 Film ve 5 Dizi (Film ve Dizi Önerisi)

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak, son dönemlerde yazdığı ve yönettiği projelerle adından sıklıkla bahsettirmekte.

Son olarak Dede Korkut Hikayeleri ile adından yine bahsettiren Burak Aksak, şimdi de Deli Dumrul adlı projenin hazırlıklarına başladı. Yeni projelerle ekranlarda adından uzun süre bahsettirecek olan Burak Aksak, takipçileri için 5 dizi ve 5 film önerisinde bulundu. İşte Burak Aksak'ın takipçileri için önerdiği 5 dizi ve 5 film.

1  Shameless

İMDB puanı 8.7 olan bu dizi, Burak Aksak'ın izlenmesi gereken dediği diziler arasında.

2. House M.D. 

Zorluklarla baş edebilen ve risk almayı seven doktorun hayatını konu alan efsane dizi House M.D. Burak Aksak'ın izlenmesi gereken diziler arasında.

3. Oz

HBO tarafından 1997 ile 2003 yılları arasında yayınlanan hapishane konulu Oz dizisi, Burak Aksak'ın izlenmesi gereken diziler arasında.

4. Modern Family

Bir aile yaşantısını konu alan Modert Family dizisi, de Burak Aksak'ın izlenmesi gereken dediği filmler arasında.

5. Scrubs

Gerçekte var olmayan bir hastanede yaşanan olayları konu alan Scrubs dizisi de Burak Aksak'ın izlenmesi gereken dediği 5 diziden biri.

FİLMLER

1. The Royal Tenenbaums

3 çocukları olan ve ayrılma kararı alan bir çiftin çocuklarının hayatını konu alan film, Burak Aksak'ın önerdiği izlenmesi gereken filmler arasında.

2. Naked

Amaçsız bir şekilde Londra'ya gelen Johnny, istediği gibi yaşamakta ve birçok kişi ile tanışmaktadır. Ancak Johnny'nin tanıştığı herkes mutsuzdur.

3. Big Daddy

Güvendiği bir ilişkinin sonuna gelmiş olan Sonny, evine gelen yeni çocuk ile iyi anlaşmaya başlar. Konusu sürükleyici olan bu film de Burak Aksak'ın önerdiği filmler arasında.

4. Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni

Aşk filmi çekmekten sıkışmış olan Haşmet'in toplumsal içerik taşıyan yeni filmi için gösterdiği çabayı konu alan film, Burak Aksak'ın önerdiği filmler arasında.

5. Şekerpare

Karakol amiri Ziver Bey ile Cumali arasında geçen Şekerpare tartışmasını konu alan efsane film, Burak Aksak'ın önerdiği filmler arasında.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.