Burak Özçivit Fahriye Evcen'e Evlenme Teklif Etti-Düğün Ne Zaman?

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Fahriye Evcen'in düzenlediği sürpriz doğum gününde Evcen'e evlenme teklifi etti.

Yayınlanma:
Burak Özçivit Fahriye Evcen'e Evlenme Teklif Etti-Düğün Ne Zaman?

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, sevgilisi Fahriye Evcen'e evlenme teklif etti.

Önceki gün olan Burak Özçivit'in doğum gününde başarılı oyuncunun sevgilisi Fahriye Evcen sürpriz bir doğum günü partisi organize etti. Karşılaştığı sürpriz doğum günü karşısında şaşkına dönen Burak Özçivit, sürprize sürprizle karşılık verdi.

Burak Özçivit, daha önceden yaptığı planda Fahriye Evcen'e evlenme teklifi etmeyi düşünmüş ancak, sürpriz doğum günü ile karşı karşıya kalan başarılı oyuncu planını biraz erkene alıp doğum günü partisinde Fahriye Evcen'e evlenme teklifi etti. Doğum günü partisinin sürprizine romantik bir sürprizle karşılık veren Burak Özçivit, güzel oyuncunun önünde diz çöktü ve soruyu sordu.

Fahriye Evcen'in düzenlediği sürpriz doğum günü partisine ünlüler de katılarak çftin mutlu gününe şahit oldu. Partiye Murat Boz ile Aslı Enver çiftinin yanı sıra yaklaşık olarak 30 kişinin katıldığı öğrenilirken, Burak Özçivit'in evlenme tellifini gecenin ilerleyen saatlerinde yaptığı da alınan bilgiler arsında. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, diz çöktü ve bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Fahriye Evcen'e evlenme teklif etti.

90 bin TL'lik Yüzük

Partinin ilerleyen saatlerinde, cebinden çıkardığı 90 bin TL'lik yüzüğü güzel oyuncuya uzatıp bağırarak "Benimle evlenir misin?" diyen başarılı oyuncu Burak Özçivit'in teklifi karşısında Fahriye Evcen adeta şoke oldu. Güzel oyuncu, kısa süreli şaşkınlık sonrasında alkışlar arasında "Sonsuza kadar evet" diye haykırarak sevgilisinin boynuna sarıldı.

Çiftin düğün tarihini kısa bir süre içinde açıklaması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.