Burcu Erçil-Volkan Babacan Çiftçi Ayrıldı mı?

Milli yıldız Volkan Babacan ile sosyeete güzeli Burcu Erçil ayrıldı mı? İkili neden ayrılma kararı aldı? İşte magazin dünyasında yer alan haberlerin detayları.

Yayınlanma:
Burcu Erçil-Volkan Babacan Çiftçi Ayrıldı mı?

Nişanlı olan ve bu yaz dünya evvine girecek olan Volkan Babacan ile Burcu Erçil'in ayrıldığı öğrenildi.

Posta Gazetesinden Halil Kalmuk'un haberine göre Medipol Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ile Nuran Cevdet Erçil çiftinin kızları olan Burcu Erçil'in arasında geçtiğimiz yıllarda başlayan arkadaşlık, geçen yıl aşka dönüştü.

Milli kalecimiz Volkan Babacan, geçtiğimiz yaz ayında sosyetik güzel Burcu Erçil'e Göcek'te evlenme teklif etti. İkilinin nişan yüzükleri takıldı ve bu yaz evlenme yönünde plan yaptılar. Ancak daha sonra Volkan Babacan'n adı, bir dedikoduya karıştı. Volkan Babacan'ın önceki gece Tepebaşı bulunan Soho House'de kumral bir güzel ile birlikte olduğu dedikoduları üzerine çift ayrıldı.

Alınan son bilgilere göre Volkan Babacan ihaneti kabul etmedi ve basında yer alan iddiaları reddetmiş ve yanında olduğu belirtilen kumral güzein sadece arkadaşı olduğunu belirtmiş. Ancak milli yıldız Volkan Babacan'ın bu uğraşları sonuç vermemiş ve Burcu Erçil'i ikna edememiş. Bir süredir şüphelendiği belirtilen Burcu Erçil, ihanet haberini duyar duymaz Volkan Babacan'ı terk etmiş.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.