Bursa , Çanakkale ve Kütahya'da FETÖ Operasyonları

15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşen ve ülke tarihine halkın kahramanlık öyküsü olarak geçen kanlı darbe girişiminin ardından, terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki...

Yayınlanma:
Bursa , Çanakkale ve Kütahya'da FETÖ Operasyonları

15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleşen ve ülke tarihine halkın kahramanlık öyküsü olarak geçen kanlı darbe girişiminin ardından, terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki bir grup FETÖ'cü asker tarafından gerçekleştirilen ve halk ile emniyet ekiplerinin sıkı dayanışması ve dik duruşu ile bertaraf edilen darbe girişimi sonrasında örgüte yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda gözaltına alındıktan sonra hakkında tutuklama kararı alınan ve Bursa H Tipi Cezaevinde tutulan Bursa eski Valisi Şehabettin Harput, Bursa eski İl Emniyet Müdürü A. Osman Kahya, Bursa eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile Vergi Dairesi eski Başkanı İbrahim Saydam hakkında Adalet Bakanlığı tarafından alınan karar ile Kocaeli F Tipi Cezaevine nakledilecekleri açıklandı.

Çanakkale'de 35 Gözaltı

Çanakkale'de devam eden FETÖ operasyonları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında il genelinde toplamda 35 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Gözaltına alınan 35 kişiden biri sağlık kontrolünün ardından hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan kişi ise hastanede saldırıya uğradı. 'Haine yer yok' diye bağırarak gözaltına alınan kişinin kafasına sopa ile vuran saldırgan onu yaraladı. Bu olayın ardından gözaltındaki kişiye darp raporu alınırken, saldırganda gözaltına alındı.

Kütahya'da 10 İşadamı FETÖ'den Gözaltında

Kütahya'da devam eden FETÖ operasyonları kapsamında 10 işadamı hakkında gözaltı kararı alındı.

Emniyet ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarla işadamlarının ev ve işyerlerinde aramalar yapıldı. Aramaların tamamlanmasının ardından haklarında gözaltı kararı bulunan, G.Ö. (52) , H.K. (49), İ.D. (48), H.E. (47), A.K. (44), E.K. (42), H.O.S. (42), A.D. (41), M.A. (41) ve H.K. (38) isimleri gözaltına alındı. H.M.D (42) ise halen aranıyor.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.