Bursa'da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü

Bursa'nın İnegöl İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç, takla açarak karşı şeride geçti. Araçta bulunan sürücü, hayatını kaybetti. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Bursa'da Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı: 1 Ölü

Bursa'nın İnegöl İlçesinde trafik kazası.

İnegöl'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıktı ve bariyerlere çarparak takla attı. Meydana gelen trafik kazasında sürücü 43 yaşındaki Fatih Ceyhan kaza yerinde hayatını kaybetti.

Bursa'ya bağlı İnegöl ilçesinde bulunan Kuluca Mahallesi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, Eskişehir'den Bursa yönüne gelmekte olan ve Fatih Ceyhan yönetiminde olduğu belirlenen 03 RC 317 plakalı otomobilin sürücüsü, kontrolünü dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu kaybetti. Sürücünün kontrolünü kaybetmesi üzerine araç bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçti.  Kazada, otomobilde sıkışan Sürücü Fatih Ceylan yaşamını yitirdi. Ceylan, itfaiye ekipleri tarafından ters dönen araçtan güçlükle çıkartılabildi.

Bursa-Eskişehir karayolunun bir süre kapanmasına neden olan kaza ile ilgili emniyet ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaza Yapan İşçi ve Öğrenci Servisi Şoförlerine Hapis Cezası

Bursa'da geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen bir trafik kazasının davası sonuca başlandı. 1' i öğrenci 2 kişinin hayatını kaybettiği, 10' u ağır 35 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, öğrenci servisini kullanan Hüseyin Akdeniz'e 5 yıl 10 ay, işçileri taşıyan Yılmaz Kocatürk'e ise 2.5 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, Akdeniz'in ehliyetine 3 yıl Kocatürk'ün sürücü belgesine ise 6 ay el konulması kararını aldı.

Kaza Nasıl Olmuştu?

Karacabey'e bağlı Gölkıyı Köyü Kavşağı’nda geçen şubat ayında meydana gelen kazada, taşımalı eğitim sistemi kapsamında Karacabey'de eğitim görmesi gereken Yenikaraağaç Köyü'ndeki öğrencileri aldıktan sonra, Gölkıyı Köyü'ndeki öğrencileri almaya giden Hüseyin Akdeniz yönetimindeki servis minibüsü ile Gölkıyı Kavşağı'ndan dönüş yapmak istedi. Minibüs, bu sırada Karacabey'den Mudanya İlçesi'ndeki bir fabrikaya işçi taşıyan Yılmaz Kocatürk yönetimindeki midibüsle çarpıştı. Kazada lise öğrencisi, 16 yaşındaki Kazım Akansel ile öğrencilerin servis aracında bulunan 70 yaşındaki Fevzi Bası öldüb Can pazarının yaşanan kazada öğrencilerinde aralarında bulunduğu 10'u ağır olmak üzere 35 kişi yaralandı.

5haber.com   | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.