Bursa'da Trafik Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti , 1 Yaralı

Bursa'da iki otomobilin dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaptığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Bursa'da Trafik Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti , 1 Yaralı

Bursa'da bir otomobil ile minibüs çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de olaydan yaralı olarak kurutldu.

Bursa'nın merkez İlçesi olan Osmangazi 'de bulunan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Kavak Caddesi'nde bugün saat 11.00 sularında meydana gelen kazada, Fatih Çakal yönetiminde olduğu belirtilen 16 LD 961 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan ve Volkan Ö. yönetiminde olduğu belirtilen 16 M. 2091 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, minibüste yolcu olarak bulunan 74 yaşındaki Üsük Keskin olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü Fatih Çakal ise Çekirge Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada, minibüs sürücüsü Volkan Ö. ise hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrasında ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri ise, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Gündem haberlerinden, kaza haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Bursa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.