Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut 80 Yaşında Hayatını Kaybetti (Duran Akbulut Kimdir?)

Büyük Kulüp deneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Duran Akbulut, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İşte ünlü iş adamı Duran Akbulut hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut 80 Yaşında Hayatını Kaybetti (Duran Akbulut Kimdir?)

94 yılından bu yana Büyük Kulüp yönetim kurulu başkanlığı yapan Duran Akbulut, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

80 yaşında hayatını kaybeden Duran Akbulut için düzenlenecek olan cenaze törenine ilişkin kulüp yönetiminin toplantı yaptığı alınan son dakika bilgileri arasında.

Duran Akbulut Kimdir?

1937 senesinde Sivas’ın Suşehri İlçesinde dünyaya gelen Duran Akbulut, İlk ve orta öğrenimin hayatını Sivas'ın Suşehri’nde İlçesinde tamamlayarak, İstanbul’a geldi.

İstanbul'a gelen Akbulut, 1959 senesinde ticarete atılarak” Goya” mağazalarına ortak oldu. 1970’lerde Cankurtaran Holding Bünyesinde Esem, Roventa, Adidas Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği, Aymasan A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı, Adidas ve Esem şirketlerinde 28 yıl ortaklık yapan Duran Akbulut, 1983 yılında Futbol Federasyon üyeliği, 1978 yılından 1994 yılına kadar Büyük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, iki sene de ikinci başkanlık yaptı.

1996 senesinden itibaren 16 senedir Büyük Kulüp Derneğinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde olan Duran Akbulut, evli ve iki erkek çocuk babasıdır

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.