Bylock'tan Gözaltına Alınan Kadir Güntepe Tokat'a Getirildi

Önceki gün düzenlenen operasyonla FETÖ'den gözaltına alınan Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe, bugün Tokat'a getirildi. İşte detaylar ve alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Bylock'tan Gözaltına Alınan Kadir Güntepe Tokat'a Getirildi

Öneeki gün FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Beytüşşebap Eski Kaymakamı Tokat'a getirildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi sonrasında başlatılan ve büyük bir kararlılık ile yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan Beytüşşebap eski Kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe, bugün sabah saatlerinde kente getirildi.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin 'mülkiye yapılanması'na yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, daha önce Şırnak'ın Beytüşşebap ve Amasya'nın Hamamözü Kaymakamı olan Kadir Güntepe'nin, örgütün gizli haberleşme programı olan 'ByLock'u kullandığı tespit edildi.

Hamamözü İlçesi'nde görev yaparken burada 'Amasya Kaymakamlar imamı' olan H.Ö. ile yüz yüze ve telefonda onlarca kez görüştüğü ortaya çıkan, Elazığ Valiliğinde Hukuk Müşaviri olan Kadir Güntepe Kayseri'de önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Kayseri polisi tarafından sabah saat 05.00 sıralarında kente getirilen Kadir Güntepe, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorguya alındı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, terör operasyonu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Tokat

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.