Çağla Şikel'den Alişan Eda Erol İlişkisine flaş açıklama: "Büyü olduğunu düşünüyorum"

Ünlü model ve oyuncu Çağla Şikel, yaptığı son açıklamada Alişan ile Eda Erol ilişkisini yorumladı. İşte o değerlendirme.

Yayınlanma:
Çağla Şikel'den Alişan Eda Erol İlişkisine flaş açıklama: "Büyü olduğunu düşünüyorum"

Geçtiğimiz ay magazin gündemine bomba gibi düşen Alişan Eda Erol ilişkisi hakkında Çağla Şikel'den flaş bir değerlendirme geldi.

Çağla Şikel, yaptığı açıklamasında ikili arasındaki her şeyin çok hızlı geliştiğini belirterek, ''Bu tatlı, yumuşak, güzel bir görücü usulü oldu ve o anda elektrikler tutunca yolları birleşti. Eda'yla tanıştım." ifadelerini kullandı.

Şok Üstüne Şok Yaşadım

Çağla Şikel açıklamasının devamında Alişan'ın kendisini aradığını ve nişan takacaklarını söylediğini belirterek, "'29 Nisan'da müsait misin? Nişana gidiyoruz' dediler. Şok üstüne şok yaşadım. Çok mutlu oluyorum onun adına. Kasım'da düğünümüz var'' şeklinde konuştu.

Mucize Olarak Görüyorum

Alişan'ın evlenmesini mucize olarak gördüklerini ve üstünde büyü olabileceğini düşündüklerini belirten Çağla Şıkel, ''Mucizeler varmış gerçekten. Alişan da inanmıyordu. Allah’ın mucizesi. Umutsuz vaka olması için hiçbir sebep yok aslında, anlam veremiyorduk. Büyü mü var üstünde diyorduk. Çok talibi vardı. Sürekli onunla evlenmek isteyen kızlar olunca bu sefer evlilikten uzaklaşmaya başlamıştı'' ifadelerini kullandı.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.