Çağlar Çorumlu'dan Hayranlarına Kötü Haber!! Çorumlu Kalp Krizi Geçirdi

Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, rol aldığı bir reklam filmi sırasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Çağlar Çorumlu, ameliyat edildi. İşte Çağlar Çorumlu'nun sağlık durumu hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Çağlar Çorumlu'dan Hayranlarına Kötü Haber!! Çorumlu Kalp Krizi Geçirdi

Ekranların sevilen yüzü Çağlar Çorumlu'dan hayranlarına kötü haber geldi.

Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, geçtiğimiz hafta son dönemlerde marka yüzü olarak karşımıza çıktığı markanın reklam filmi için kamera karşısına geçti. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre sırtında bir ağrı olduğunu ve bu ağrı nedeniyle kötü olduğunu belirten Çağlar Çorumlu için sete bir ambulans çağrıldı.

Sette bulunanların çağırdıkları sağlık ekipleri, sete gelince ünlü oyuncunun kalp krizi geçirdiğini belirledi. Bu durum üzerine sağlık ekipleri, Çağlar Çorumlu'yu ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı. Hasteney götürülen Çorumlu'nun ameliyat olması gerektiğini belirten doktorlar, Çorumlu'yu ameliyat etti. Operasyonda kalp damarlarına üç stent takılan başarılı oyuncu, birkaç gün hastanede müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi ve evinde dinlenmeye başladı.

Çağlar Çorumlu Kimdir?

4 Aralık 1977 doğumlu olan Çağlar Çorumlu Merzifon'da dünyaya geldi. Annesi ve babası öğretmen olan Çorumlu, 1994 senesinde Merzifon Lisesinden, 200 senesinde de Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi gördüğü sırada üniversitenin tiyatro kulübüne katılan Çorumlu'nun tiyatroya yeteneğini, tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren fark etti. Üniversiteden sonra tiyatroya profesyonel olarak devam etmek için eğitim almaya başlayan Çorumlu, ilk olarak Kabare Taksim tiyatrosuna katıldı. Ardından, Kabare Taksim ekibinin yaptığı bir dizi olan 7 Numara dizisinde Yusuf Güdük karakterini canlandırdı.

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok dizi ve filmde de rol alan Çorumlu, Çağan Irmak'ın 2010 yılı yapımı Prensesin Uykusu filminde Aziz karakteri övgüye layık görülmüştür. Ayrıca 2012 yılında 16. Yapı Kredi Afife Jale Tiyatro Ödülleri'nde, Şark Dişçisi adlı oyunda Taparnigos rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Çorumlu 2012 yılında Gaye Çorumlu ile evlenmiştir.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.