Çalışma Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'den Son Dakika Taşeron İşçi Açıklaması

Katıldığı bir programda konuşma yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesi yönünde bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Orhan Yegin'in taşerona kadro ile ilgili yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Çalışma Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'den Son Dakika Taşeron İşçi Açıklaması

Taşeron işçi sorunu hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Bitlis'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, burada katıldığı bir programda yaptığı açıklamasında taşerona kadro konusunda gelinen son noktaya ilişkin bilgi verdi.

720 binden fazla taşeron işçinin büyük bir merakla beklediği ve art arda gelen açıklamalar ile adeta çıkmaza girdi denilen taşeron işçi konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin'den bir son dakika açıklaması geldi. Çalışma hayatında milli seferberlik ile ilgili katıldığı programda konuşan Bakan Yardımcısı Yegin, taşerona kadro konusunda basın mensuplarından gelen soruyu yanıtladı.

Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, taşerona kadro çalışmalarında son durum ile ilgili gelen soruya, Bakanlık tarafından çalışmaların yürütüldüğünü ancak, şu anda bir açıklama yapmaktan kaçındıklarını söyledi. Yegin, "çalışmalarda şu noktaya geldik diyebileceğimiz bir noktaya gelmedik. Şu durumda bir açıklama yaparak kamuoyunda yanlış bir olgu yaratmak istemiyoruz." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin açıklamasının devamında ise taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesi yönünde çalışmaların olduğu, çalışmaların devam ettiği ve bunun ile ilgili gerekli açıklamayı kısa süre içinde yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Taşeron işçi haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için IKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız2
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.