Canikli'den Kamudaki FETÖ'cüler ile İlgili Flaş Açıklama

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den bir son dakika açıklaması geldi. Canikli açıklamasında kamudaki FETÖ soruşturmasına değindi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Canikli'den Kamudaki FETÖ'cüler ile İlgili Flaş Açıklama

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'den bir son dakika açıklaması geldi. Canikli yaptığı son dakika açıklamasında kamudaki FETÖ'cüler ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

CNN Türk'te katıldığı canlı yayın programında konuşan Canikli, gündeme ilişkin konuları değerlendirirken kamuda devam eden FETÖ operasyonlarına ve CHP'nin Adalet Yütüyüşü'ne değindi ve sert bir dille eleştiride bulundu. Canikli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ankara'dan başlatılan Adalet Yürüyüşü ile ilgili,  "Kılıçdaroğlu'nun politikalarının terör örgütüne yakınlığı var. Marjinal grupların sokağa ineceği belli" ifadelerini kullandı.

Kamuda Devam Eden FETÖ Temizliği

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmasına değinen Başbakan Yardımcısı Canikli, "FETÖ terör örgütünü bütün çabalarımıza rağmen daha bitiremedik" ifadelerini kullandı.

Kamudaki FETÖ'cülere de değinen Canikli, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

" kamu kurumlarında belirlenen FETÖ'cülerin tamamı ihraç edildi. Ama örgütün kendini gizleme yeteneği inanılmaz. Mevcut milletvekilleri ve bakanlar arasında bugün itibariyle Bylock kulandığı tespit edilen kimse yok. Eskilerde var, teşkilatlarda var gereği yapılıyor. 300'den fazla kişi AK Parti'den FETö bağlantısı nedeniyle ihraç edildi"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.