Canlı Yayına Bağlanmak İsteyen Hakan Şükür'e Ertem Şener'den Müthiş Cevap

İhracı tartışılırken, Beyaz Futbol programına telefonla bağlanmak isteyen FETÖ'cü Hakan Şükür'e Ertem Şener'den müthiş cevap geldi. İşte o cevap.

Yayınlanma:
Canlı Yayına Bağlanmak İsteyen Hakan Şükür'e Ertem Şener'den Müthiş Cevap

FETÖ'cü üyeler Hakan Şükür ile Arif Erdem'e kongrede ihraç kararı çıkmaması sonucu Galatasaray Yönetimine büyük tepkiler gelmişti. Gelen tepkiler üzerine olağanüstü toplanan Galatasaray, aldığı karar ile Hakan Şükür ile Arif Erdem'i ihraç etti. Ancak ihraç sebebi komik bir gerekçe: iki üye aidatlarını ödemediği için ihraç edildi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol adlı program devam ederken yaşanan olay, Ertem Şener'e sevgileri bir kat daha arttırdı. Programda Hakan Şükür'ün ihraç kararı tartışılırken o anda Hakan Şükür'ün telefonla programa bağlanmak istediği belirtildi.

Telefonla programa bağlanmak isteyen Hakan Şükür'e müthiş cevap, Ertem Şener'den geldi.

Beyaz Futbol programının konuğu Ertem Şener kulağına gelen bilgi üzerine FETÖ'cü Hakan Şükür'e, "Hakan Şükür yayına bağlanmak istemiş. Şunu söyleyeceğim; Hakan Şükür ve Hakan Şükür gibi olanlara sesleniyorum: Burası Almanya değil, burası Hollanda da değil. Burası Türkiye. Buraya hainler bağlanamıyor..." sözlerini söyledi.

PRgoramın sunucusu Rasim Ozan Kütahyalı ise o arada "teröristler programa bağlanamaz" diyerel tepkisini dile getirdi.

5haber.com |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.