Çatıdan Düşen İki Taşeron İşçiden Biri Hayatını Kaybetti , Diğerinin Bacakları Kırıldı

Tekirdağ'da çatıdan düşen iki taşeron işçiden biri hayatını kaybederken, diğer işçinin de iki bacağı kırıldı. İşte olayın detayları.

Yayınlanma:
Çatıdan Düşen İki Taşeron İşçiden Biri Hayatını Kaybetti , Diğerinin Bacakları Kırıldı

Yine taşeron işçi kazası, adres yine Tekirdağ. Son günlerde işçilerin zehirlenmesi ve iş kazaları ile son günlerde gündeme sıkça gelen Tekirdağ'da yine bir kaza yaşandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde bulunan bir hortum üretim fabrikasında çalışmakta olan 24 yaşındaki bir taşeron işçi, çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Çalıştığı hortum üretim fabrikasında baca temizliği ve çelik halat değişimi yapmak için çatıya çıkan 24 yaşındaki taşeron işçi Taner Demirel, bakım ve onarım yaptıkları sırada çatı malzemelerinin kırılması sonucu 7 metre yükseklikten yere düştü. Yere düşen işçi, olay yerinde hayatını kaybetti. Beraber bakım yaptığı arkadaşı Halil Parlak ise Demirel'in üzerine düştü. Hayatını kaybeden taşeron işçinin üzerine düşen bir diğer işçinin ise bacaklarında kırılmalar meydana geldi.

Meydana gelen kaza, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekte olan bir fabrikada meydana geldi. Fabrikada taşeron işçi olarak çalışmakta olan Taner Demirel ile Halil Parlak, halat değişimi ve baca temizliği yapmak üzere fabrika binasının çatısına çıktılar. İşçilerin, çalıştıkları sırada binanın çatı malzemesi olan ethernitin kırıldı ve çatı peş peşe düşmeye başladı. Kırılan çatıdan düşen iki işçiden Taner Demirel, olay yerinde hayatını kaybederken, Demirel'in üzerine düşen Halil Parlak'ın iki bacağı da kırıldı. Çevrede bulunanların ve fabrika çalışanların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri bacakları kırılan Halil Parlak'ı Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Tekirdağ'da meydana gelen olayda hayatını kaybeden Taner Demirel'in cesedi bölgede yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Öte yandan olayda hayatını kaybedeb Taner Demirel'in 16 Ekim tarihinde evlendiği ortaya çıktı.

5haber.com  | Tekirdağ

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.