Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye Üye Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında AK Parti'ye üye olduğunu açıkladı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Celal Kılıçdaroğlu AK Parti'ye Üye Oldu

Abisini sürekli olarak sert ve bazende şaka ile karışık olarak eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye üye oldu.

CHP tarafından sürekli olarak eleştiriye tutulan ve tepki ile karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yaptığı son dakika açıklamasında AK Parti'ye üye olduğunu belirtti. Celal Kılıçdaroğlu'nun AK Partiye üye olması ile birlikte ise yer yerinden oynadı.

Geçtiğimiz ay hükümetin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ karşısında yaptığı mücadele adına düzenlenen yürüyüşe katılan Celal Kılıçdaroğlu, bu yürüyüş ve daha sonrasında, hem sosyal medya hesabı hemde basın organları üzerinden abisi Kemal Kılıçdaroğlu'nu hem sert, hem de şakacı bir dille eleştirmişti. Son olarak Celal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile AK Parti'ye üye olduğunu açıkladı.

Sosyal medyada yaptığı açıklamasının devamında ise abisini eleştirmeyi ihmal etmeyen Celal Kılıçdaroğlu, "Abim neden Başbakan olmak istiyor biliyor musunuz? Okulda hiç sınıf başkanı olamadığı için... 23 Nisan'da bir okulda sınıf başkanı yapalım onu." dedi.

Kendisine yönelik gelen tehditlere de boyun eğmeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Benim Allah'tan başka kimseye borcum yok ki, tehditlerinizden korkayım. CHP'nin içine sızmış FETÖ'cular siz değil Persilvanya'daki vız gelir." ifadelerini kullandı.

Celal Kılıçdaroğlu sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e teşekkürlerini iletirken, Melih Gökçek'te, " Sağolun Celal bey.İnşallah tanışır yüz yüze de sohbet ederiz.İnanıyorum ki çok güzel sohbet olur" sözleri ile yanıt verdi.

5haber.cıom  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.