Cenk Tosun'un Volesi Haftanın Golü Adayı Oldu

Cenk Tosun'un Benfica karşısında attığı gol, UEFA tarafından haftanın golü adayı olarak belirlendi.

Yayınlanma:
Cenk Tosun'un Volesi Haftanın Golü Adayı Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önceki gün oynanan Benfica karşısında süper bir geri dönüş yapan Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un attığı gol 'Haftanın Golü' adayı oldu. Sağ Kanattan gelen ortaya çık bir şekilde vole vuran ve Beşiktaş'ın Benfica karşısında ilk golünü atan Cenk Tosun'un golü için oylamalar UEFA2nın resmi internet sitesi üzerinden yapılacak ve 11 gün sonra açıklanacak.

Siyah beyazlı ekibin Portekiz temsilcisi Benfica karşısında 3-0 yenik durumda iken Cenk Tosun'un 58.dakikada müthiş vole vuruşu ile durumu 3-1'e getirdiği ve siyah beyazlı takımı geri dönüş için ateşlediği gol UEFA tarafından "Haftanın golü" adayı olarak seçilirken diğer adaylar ise aynı maçta Benfica'nın 2. golünü atan Semedo, Legia Varşovalı Prijovic, Bruggeli Izquierdo ve Juventuslu Bonucci oldu.

UEFA'nın internet sayfasından beğendikleri gole oy verebilecek olan taraftarların ardından sonuç 11 gün sonra açıklanacak.

Beşiktaş'ta daha önce Quaresma'nın Dinamo Kiev'e attığı frikik golü Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftanın golü seçilmişti.

Aboubakar'dan Açıklamalar

Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar, Portekiz ekibi Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları maç sonu konuştu.

Aboubakar, maçı daha zor hale getirdiklerini dile getirerek, "Mental açıdan önemli bir sınav verdik" ifadelerini kullandı.

Porto'ya kişisel sebeplerden dolayı dönmeyi düşünmediği vurgulayan Aboubakar, "Orada bazı muamelelere maruz kaldım. Bunlar hiç hoşuma gitmedi. Ailemle ilgili olan şeyler de var. Şu an itibariyle Porto'ya dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Golcü oyuncu ayrıca, taraftarların duygularına karşılık verdiklerini, onların pes etmemesiyle 3-0'dan döndüklerini sözlerine ekledi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.