Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragmanı-Cesur ve Güzel'in Yeni Bölümünde Korkunç Kaza| Cesur ve Sühan Ölüyor mu?

Yeni dizi olmasına rağmen yüz binlerce takipçi tarafından ilgi ve beğeni ile izlenen Cesur ve Güzel dizisinin son bölümü yine nefesleri kesti. Son bölümün ekranlara gelmesinin ardından ise yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Cesur ve güzel yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragmanı-Cesur ve Güzel'in Yeni Bölümünde Korkunç Kaza| Cesur ve Sühan Ölüyor mu?

Star Tv ekranlarında yayımlanan ve henüz yeni olmasına rağmen binlerce izleyici tarafından sabırsızlıkla ve büyük bir heyecanla izlenen dizi önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Önceki akşam yayınlanan yeni bölümde yine binlerce izleyici tarafından ilgili ile takip edildi. Bölümün tamamlanmasının ardından diziyi Tv'den izlemeyen takipçiler, filmi internet üzerinden araştırmaya başladı. Öte yandan diğer takipçiler ise filmin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasını bekliyordu. Takipçilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son bölümde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Önceki gün ekranlara gelen son bölümde Cesur, babasının hayatını kaybettiği gece ile ilgili bir ipucu elde eder, Bu ipucunu hiç ummadığı bir kişiden elde eden Cesur kendisine kurulan tuzağın farkında değildir ve sonraki adımın ne olacağı da merakla beklenmektedir.

Yayınlanan fragmanda ise Cesur ile Sühan korkunç bir trafik kazası geçirmektedirler.

Son Bölümde Yaşanan Olaylar

Cesur ve Güzel'in yayınlanan son bölümünde Cesur, hislerini Sühan'a açar. Sühan'ın bu durum karşısında kalbinin buzları erir. Bununla beraber Cesur'un tutuklanması Tahsin'in artık ona karşı bir savaş ilan ettiği anlamına gelir. Sühan'ın da bu düşmanlığa şahit olması, düşmanlık içinde ortaya konulan acıları tüm boyutları ile görmesini sağlar. CesurRun gerçek kimliğini öğrenmek isteyen Korhan ise geçmişe gömdüğü tüm anıları tekrar gün yüzüne çıkarır. Bu durum karşısında dengesi alt üst olan Korhan artık Hülya için açık bir hedef haline gelir.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.