Cesur ve Güzel final bölümünü nasıl izlerim? Cesur ve Güzel'de büyük şok!

Cesur ve Güzel'in ekranlara gelen son bölümünde bir birinden ilginç ve şaşırtıcı olaylar yaşandı.? İşte Cesur ve Güzel'in son bölümünde yaşananlar.

Yayınlanma:
Cesur ve Güzel final bölümünü nasıl izlerim? Cesur ve Güzel'de büyük şok!

Star Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Cesur ve Güzel dizisi, önceki akşam ekranlara gelen son bölümü ile final yaptı. Peki Cesur ve Güzel son bölümde neler yaşandı? Cesur ve Güzel filminin son bölümünü nasıl izlerim? İşte Cesur ve Güzel dizisinin ekranlara gelen final bölümünde yaşanan olaylar.

Cesur ve Güzel'in ekranlara gelen son bölümünde Rıza’nın son oyunu herkese büyük bir sürpriz olur. Rıza tarafından kaçırılan Sühan, var gücüyle kaçmaya ve ondan kurtulmaya çalışırken, Cesur onu kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.

Korhan’ın hayatını kaybetmesi tüm Korludağ’ı büyük üzüntüye sevk eder ve Korludağ yasa girer. Sonunda mutluluğu bulmuşken, hayatının aşkından ayrılmak zorunda kalan Cahide, bu acıyla baş etmenin yolunun arayışlarını sürdürürken hiç beklemediği bir teklif onu tekrar hayata döndürür.

En büyük düşmanının elinde oğlunu kaybeden Tahsin Korludağ’ın, kızını da kaybetmeye hiç niyeti yoktur. Sühan’ı esaretten kurtarmak için gittiği yolda, eski düşmanlar Cesur ve Tahsin iş birliği yaparlar. Fakat bu serüvenin sonu ikisini de dehşete düşürecek olaylarla doludur.

Korludağ’da tüm taşlar yerinden oynamış, sonunda dostla düşman belli olmuş ve yer değiştirmiştir. Sühan hayatı için mücadele ederken kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cesur, Rıza’yı cezalandırmak için onun planına ortak olmayı seçer. Fakat bu zor savaşı kazanması için büyük bir mucizeye ihtiyacı vardır.

Cesur ve Güzel dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan adresi yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/dizi/cesur-ve-guzel/bolumler/32-bolum-final

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.