Cnn Türk, Fox Tv, A Haber, Trt Haber, Ntv ve Habertürk (Anlık Referandum Sonuçları Takibi)

Referandum sonuçlarını hangi kanaldan takip edebilirim? Televizyon kanallarının canlı linklerine nasıl ulaşırım? İşte referandum sonuçlarını canlı olarak izleyebileceğiniz tv kanallarının canlı yayın linkleri.

Yayınlanma:
Cnn Türk, Fox Tv, A Haber, Trt Haber, Ntv ve Habertürk  (Anlık Referandum Sonuçları Takibi)

Türkiye genelinde milyonlarca seçmen, bugün sandık başına gidiyor. Aylardır gündemde olan ve büyük bir merakla beklenen anayasa değişikliği referandumu bugün gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçilmesini ön gören 18 maddelik anayasa değişikliği için gidilecek olan referandum halk oylaması Türkiye genelinde doğu illerinde sabah saat 07.00'da, batı illerinde ise 08.00'da başlayacak. Saat 7.00'da başlayacak olan sandıklarda son oylar saat 16.00'da atılacak olup, saat 8.00'da başlayan sandıklarda saat 17.00'da sona erecek. Bu süreler içerisinde 81 İl, İllere bağlı İlçeler, kasabalarda ve köylerde 55 milyondan fazla seçmen, sandık başına gidecek ve 18 maddelik anayasa değişikliği paketine EVET veya HAYIR oyu kullanacak.

Sandıkların kapanmasının ardından ise oy sayımları başlayacak. Oy sayım işlemlerinin ve seçim yasağının sona ermesi ile seçim sonuçları açıklanmaya başlanacak. Referandum sonuçlar, Cnn Türk, Fox, A Haber, Trt Haber, Ntv ve Habertürk başta olmak üzere hemen hemen tüm televizyon kanallarında kamuoyuna duyurulacak. Seçim sonuçlarını canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar da bu kanalların canlı yayınlarını araştırmaya başladı.

Referandum Sonuçlarından 5haber farkıyla anında haberdar olmak için TIKLAYIN

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.