Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Referandum Anketi Açıklaması | Son Dakika

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, referandum anketi ile ilgili de önemli bir bilgilendirmede bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Referandum Anketi Açıklaması | Son Dakika

Referandum sürecinin başlaması ile birlikte anket tartışmaları da başladı. Bu konuda son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum anketleriyle ile ilgili soruyu da şöyle yanıtladı.

"Şu anda tabi sağlıklı bir anket döneminde değiliz. Tabi ki anketler de geliyor ama asıl anketlerin bize akışı arzayiye çıkışla beraber daha da yoğunlaşacaktır. Şu anda ben halkımızın henüz Cumhurbaşkanlığı sistemini tam olarak anlama konumuna geldiğine ihtimal vermiyorum çünkü bunu halkımıza iyice anlatmamız lazım. Yazılı bir çok broşürler falan halkımıza ulaştırılmaya çalışılıyor. Ben bu konuda halkımızın hassasiyetine inanıyorum. Sıkıntıları halkımız da gayet iyi biliyor. Çünkü bir tarafta bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalışan bir terör örgütü var. Bölücü terör örgü ne diyor? Hayır diyor. Dolayısı ile şu anda Kandil'de olanlarla beraber hareket edenler ne diyor? Hepsi birden hayır diyor. Öyleyse benim milletim o Kandil'dekilerle beraber hareket etmeyecektir. Ve onlara da 16 Nisan'da ben inanıyorum ki evet demek suretiyle gereken cevabı verecektir"

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.