Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'deki Hain Saldırı Sonrası Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleşen hain saldırı sonrasında bir açıklama yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İzmir'deki Hain Saldırı Sonrası Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısı ile ilgili bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, "Terörün milletimizi korkutma, devleti yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimlerine asla geçit vermeyeceğiz" sözlerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 polis ile 1 adliye çalışanının şehit olduğu İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen hain terör saldırısı ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İzmir'deki terör saldırısını kınıyor; büyük bir faciayı önleyen şehit polisimize ve hayatını kaybeden katibimize Allah'tan rahmet diliyorum. Terörün milletimizi korkutma, devleti yıldırma ve toplumu kutuplaştırma girişimlerine asla geçit vermeyeceğiz. Bu hain saldırılar, güvenlik güçlerimizin kararlılığını, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmektedir. Ülkemizin ve milletimizin huzuruna kasteden bu menfur saldırıyı tekrar kınıyor, yaralanan vatandaşlarımıza da Allah'tan acil şifa diliyorum."

Başbakan Binali Yıldırım Tören İçin İzmir'e Gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım, törene katılmak üzere İzmir'e gitme kararı aldı. Başbakan Yıldırım'ın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda bir açıklama yapması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.