Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kaldığı Oteldeki Çatışma Görüntüleri Ortaya Çıktı

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, darbeci askerlerin yaptığı baskın ve çatışma anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kaldığı Oteldeki Çatışma Görüntüleri Ortaya Çıktı

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminde hareketli saatler geçiren illerden İstanbul, Ankara, Kocaeli'nin yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde de silahlı ve bombalı saldırılar yaşanmıştı. Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil için kaldığı otele yapılan saldırıların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bölgedeki tatilcilerin cep telefonları ile aldıkları görüntülerde sıcak saatler an be an kaydedildi. Ortaya çıkan görüntülerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otelden ayrılmasından kısa bir süre sonra cuntacı askerlerin saldırısı ve helikopterlerle ateş açılması görüntüleri haberimizin devamında.

Muğla'nın Marmaris İlçesinde bulunan Grand Yazıcı Clup Turban Otelinde ailesi ile birlikte tatil yapmakta olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı gruba ait yan tarafta bulunan Grand Yazıcı Mares otel'de basına açıklama yapıp, ardından İstanbul'a hareket etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otelden ayrılmasının ardından cuntacı askerler, helikopterle geldikleri Grand Yazıcı Club Turban'ı ateş altına aldı. Helikopterler ile de oteli abluka altına alan cuntacı askerler ile otelin bulunan bir başka otel olan Case De Maris'te çatışmalar yaşandı. Çıkan çatışmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma polisi 39 yaşındaki Mehmet Çetin ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapmakta olan polis memuru 40 yaşındaki Nedip Cengiz Eker şehit oldu. Otele saldırdıktan sonra ormana kaçan tim, günler süren operasyonların ardından yakalanarak tutuklandı.

Dehşet anlarının yaşandığı otel'de ilk görüntüler, darbe girişimi sonrasında basın ile paylaşıldı ve çatışmanın vahameti bir bir görüldü. Bölgede kalan turistlerden birinin, cep telefonu kamerası ile çektiği 6 dakikalık bir videoda, darbeci askerlerin otele saldırması ve polislerle aralarında yaşanan çatışma, tüm netliği ile ortaya çıkıyor.

İşte O Görüntüler

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.