Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Bir Kaza Daha Oldu: 2 Yaralı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda önceki gün meydana gelen kazanın ardından bugün de bir kaza oldu. Bugün gerçekleşen kazada 1 koruma polisi ve bir basın mensubu yaralandı.

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konvoyunda Bir Kaza Daha Oldu: 2 Yaralı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda önceki gün gerçekleşen kazanın ardından bugün de bir trafik kazası daha meydana geldi. Bir polis aracı ve basın aracının karıştığı kazada 1 polis ile basın aracının şoförü hafif şekilde yaralandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenyurt'ta düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninden sonra Haliç Kongre Merkezi'ne doğru hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda, TEM Otoyoluna bağlanırken kaza meydana geldi. Polis aracı ve bir basın aracının karıştığı olaydan meydana gelen trafik kazasında 1 polis ile basın aracının şoförü hafif şekilde yaralandı.

Önceki Gün de Kaza Olmuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyunda dün de zincirleme trafik kazası meydana gelmiş, 4 kişi hafif yaralanmıştı.

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunda önceki gün 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Tarabya Köşkü'nden çıktı. Konvoy, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ne ilerlerken Koruma Şube Müdürlüğü'ne ait 3 araç, Büyükdere Caddesi'nde kaza yaptı. Kazada 4 koruma polisi hafif yaralandı.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.