Cumhurbaşkanlığı Kupasını Fenerbahçe Kazandı

Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Anadolu Efes'i 77-69 yenmeyi başaran Fenerbahçe, kupayı müzesine götürdü

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanlığı Kupasını Fenerbahçe Kazandı

Cumhurbaşkanlığı Kupasını, Anadolu Efes'i 77-69'luk skorla yenen Fenerbahçe kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen Kupa finalinde Fenerbahçe ile Anadolu Efes takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen müsabakada Zeljko Obradoviç'in Başantrenörlüğünü yaptığı Fenerbahçe oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe aynı üstünlüğünü skora da yansıttı ve parkeden 77-69 galip ayrılarak Cumhurbaşkanlığı Kupasını müzesine götürmeyi başardı.

Fenerbahçe Kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elinden Aldı

Anadolu Efes karşısında galip gelerek final müsabakasını kazanan sarı lacivertli takım, kupayı kazanı. Bu akşam oynanan müsabakayı izleyenler arasında Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'da vardı. Ankara Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ardından madalya ve kupa töreni gerçekleştirildi.  Fenerbahçe, kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Maçın En Değerlisi Akif Çağatay

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu ödülüne de Fenerbahçe'den Akif Çağatay layık görüldü. Bu onura layık görülen Ali Muhammed, ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın elinden aldı.

Obradovic'ten Final Değerlendirmesi

Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde rakibini yenerek Kupaya uzanan Fenerbahçe'nin başarılı Başantrenörü Zeljko Obradovic, sezonun ilk maçında takımının güzel bir performans ortaya koyduğunu belirtti. Rakipleri Anadolu Efes'i de tebrik eden Obradovic, yeni bir koçu olan takıma karşı ter döktük ve iyi bir maç ortaya koyduk dedi. Rakiplerinin maçın hiçbir yerinde oyundan kopmadığını belirten Obradovic, maça üstün başladıklarını ve hep önde olmalarına rağmen Anadolu Efes'in oyundan kopmamasını tebrik etti. Karşılaşmayı, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile spor camiasından ve diğer camialardan birçok kişinin izlemesine de sevindiğini belirten Obradovic, Basketbola verilen destek için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.