Danıştay Zabıt Katibi, Hizmetli ve Şoför Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Danıştay personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Personel alım başvuru sonuçlarına nereden ulaşabilirim? İşte Danıştay Zabıt Katibi, Hizmetli ve Şoför alımı başvuru sonuçları ile ilgili bilgiler.

Yayınlanma:
Danıştay Zabıt Katibi, Hizmetli ve Şoför Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Danıştay Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu zabıt katibi, hizmetli ve şoför alımı yapılacağını duyurdu.

Yayımlanan ilanlara başvurular 28 Haziran günü başlamış olup 4 Temmuz tarihine kadar başvurular alınmıştı. Başvuruların 4 Temmuz mesai saatinin bitmesi ile sona ererken ilgili personel alımına başvuruda bulunan adaylar, başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı.

Zabıt Katibi Alımı

Danıştay'a 60 zabıt katibi alımı yapılacak. Personel alımı için mülakata alım yapılaca sayının 20 katı kadar aday çağrılacak. 1200 kişilik mülakat listesinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Listenin tam açıklanma tarihi belli değilken duyuru Danıştay resmi internet sitesi (danistay.gov.tr) üzerinden yayımlanacak. Sıralamaya giren adaylar sırasıyla önce on parmak testinden daha sonra ise sözlü sınav testinden geçecek.

Şoför ve Hizmetli Alımı

DPB üzerinden yayımlanan bir diğer ilanda ise Danıştay bünyesine istihdam edilmek üzere en az lise mezunu 10 hizmetli ve 15 şoför alımı yapılacağı belirtildi. İlgili alıma başvurular da 4 Temmuz mesai bitimi itibariyle sona erdi. Şoför alımı uygulama sınavı için alınacak personel sayısının 10 katı kadar aday, uygulama sınavına KPSS puanı ile sıralanacak.  Hizmetli alımı için alınacak personel sayısının 5 katı kadar aday, mülakata çağrılacak.

Personel Alım Başvuru Sonuçları

Danıştay personel alımı başvuru sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlar üzerinden takipte kalın.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.