Deniz Kuvvetleri Komutanlığı En Az Ortaokul Mezunu Bin 907 Personel Alacak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, resmi internet sitesinde yayımladığı ilan ile en az ortaokul mezunu b,n 907 personel alımı yapacak. İşte personel alımı şartları ve detaylar.

Yayınlanma:
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı En Az Ortaokul Mezunu Bin 907 Personel Alacak

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, resmi internet sitesinde yayımladığı ilan ile bin 907 personel alımı yapacağını duyurdu.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan ilana en az ortaokul mezunu adaylar, başvuruda bulunabileceklerdir.

Başvuru Şartları

DKK tarafından yayımlanan duyuruda ilgili sözleşmeli er alımına başvuruda bulunacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, ortaokul mezunu adayların askerlik hizmetini yapmış veya yapıyor olmaları, ortaöğretim mezunu adayların ise askerlik hizmetini yapmamış/yapıyor ya da yapmış olmaları, 1 Ocak 1991 ile 31 Aralık 1996 tarihler arasında doğmuş olmaları, TSK'dan veya askeri okullardan ilişkisinin kesilmemiş olması, Deniz Kuvvetleri sitesinde yer alan formda belirtilen boy-kilo şartını taşıyor olmaları, fiziki yeterlilik ve mülakatlarda başarılı olması şartları aranmaktadır. Öğrenimini kendi adına yapmış olmak veya herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet veya tazminat yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Alınacak Personeller ve Sayıları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı resmi İnternet sitesinde yayımlanan ilana göre alınacak personellerin istihdam edileceğin kadrolar ve alınacak personel sayısı aşağıdaki gibi belirtilmiştir:

TOPÇU 136, SERDÜMEN 76, VARDABANDRA 5, PORSUN 123, DENİZ PİYADE (AMFİBİ) 826, HİZMET (TEL.KURUCU) 12, MOTOR 178,  MOTOR (KAZAN) 9, ELEKTRİK 64, ELEKTRİK 5, YARA SAVUNMA 61, YARA SAVUNMA 2, ŞOFÖR (B SINIFI) 118, ŞOFÖR (C SINIFI) 33, DALGIÇ 17, KURBAĞAADAM 12, İKMAL (FIRIN) 1, İKMAL 25, İKMAL (AŞÇI) 39, KAMAROT 23, KAMAROT 9, BERBER 7, BERBER 15, TERZİ 7, TERZİ 8, SIHHİYE 2, SIHHİYE 13, İSTİHKAM (MARANGOZ) 80, İSTİHKAM (MARANGOZ) 1.

İlgili personel alımına başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıda yazan bağlantı adresi üzerinden, kimlik bilgileri ile eğitim bilgilerini girerek online olarak başvurularını tamamlayabilirler. "http://193.140.159.240/DIKYOS/basvuru/sozlesmeliEr/sozlesmeliErBasvuru.jsf?id=7342652"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.