Denizli'de Kaza: TIR ile Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Feci Şekilde Can Verdi , 1 Yaralı

Denizli'nin Serinhisar İlçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan TIR, otomobile çarptı. Otomobilde bulunan iki kişi olay yerinde feci şekilde can verirken, TIR şoförü de olayda yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Denizli'de Kaza: TIR ile Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Feci Şekilde Can Verdi , 1 Yaralı

Denizli'de bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Serinhisar'da meydana gelen trafik kazasında, buzlanan yol sebebiyle kontrolden çıkan TIR, karşı şeritten gelmekte olan otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün saat 15.00 sularında Denizli-Antalya Karayolu Çaylıhan mevkisi üzerinde meydana gelen kazada, Antalya yönüne giden ve 57 yaşındaki Mehmet Acungan yönetiminde olduğu açıklanan 35 AN 2182 plakalı çiçek yüklü TIR, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkıp karşı şeride geçen TIR, 33 yaşındaki Ali Dönmez yönetimindeki 09 NR 739 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü 33 yaşındaki Ali Dönmez ile yanındaki 43 yaşındaki Fikret Tınaz, olay yerinde feci şekilde can verdi, TIR şoförü Acungan ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.

İhbar üzerine TIR şoförü Mehmet Acungan, olay yerine sevk edilen ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Ali Dönmez ve Fikret Tınaz'ın cesetleri, yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kondu.

5haber.com  | Denizli

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.