Denizli'nin 6 İlçesinde ve Afyon'un Çay İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Denizli ve Afyonkarahisar'da gün boyu etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı İlçelerde okullara kar tatili verildi. İşte yapılan son dakika açıklaması ve kar tatili verilen okullar.

Yayınlanma:
Denizli'nin 6 İlçesinde ve Afyon'un Çay İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Türkiye genelinde son günlerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Denizli'de ve Afyonda devam eden kar yağışları sonrası Valiliklerden son dakika açıklaması geldi ve okulların tatil olduğu belirtildi. İşte Valilikler tarafından yapılan son dakika açıklamaları.

Denizli

Denizli'de, son günlerde etkili olan kar yağışı bugünde etkisini devam ettirdi. Gün içinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 5 ilçede ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi. Pamukkale İlçesi'nde taşımalı sistemle eğitim veren okullarda yarın eğitime ara verildi.

Denizli'de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Pamukkale İlçesi'nde taşımalı sistemle okula giden öğrenciler için okullar tatil edildi. Ayrıca kar yağışı devam eden Babadağ, Güney, Serinhisar, Çameli ve Acıpayam ilçelerinde de ilk orta dereceli okullarda eğitime yarın ara verildi.

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesinde Okullar Tatil

Afyonkarahisar’a bağlı Çay İlçesi’nde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.

Çay’da devam eden kar yağışının ardından olumsuz hava koşulları ve aşırı buzlanma nedeniyle merkez ve bağlı belde ve köylerde ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar dikkate alınarak, kaymakamlık tarafından ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil edilmesi kararlaştırıldı.

5haber.com   ankarA

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.