Derbide Gülen Taraf Sarı Lacivertliler Oldu (Galatasaray Odeabank: 75 Fenerbahçe: 79)

Spor Toto Basketbol Liginde bugün derbi heyecanı vardı. Galatasaray Odeaban, evinde konuk ettiği Fenerbahç'ye 79-75 mağluğp oldu. İşte karşılaşmanın detayları.

Yayınlanma:
Derbide Gülen Taraf Sarı Lacivertliler Oldu (Galatasaray Odeabank: 75 Fenerbahçe: 79)

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21'inci haftasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan derbi maçta Galatasaray, Fenerbahçe'ye 79-75 yenildi. Bu karşılaşma soncunda Fenerbahçe 19'uncu galibiyetini alırken, Galatasaray Odeabank 9'uncu mağlubiyetini elde etti. İşte karşılaşmanın detayları.

Salon: Abdi İpekçi

Hakemler: Mehmet Keseratar, Zafer Yılmaz, Kaan Büyükçil

Galatasaray Odaebank: Errick McCollum (12), Micov (15), Tyus (1), Pleiss (12), Daye (14), Sinan Güler (12), Jon Diebler, Göksenin Köksal (9)

Fenerbahçe: Udoh (6), Melih (12), Bogdanovic (16), Nunnally (11), Vesely (11), Kalinic (3), Ali Muhammed (16), Ahmet (2), Luigi Datome (2)

1. Periyot: 19-15

Devre: 41-28

3. Periyot: 56-50

Futbolcular Destek Verdi

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan maça sarı-kırmızılı futbolculardan Podolski, Sneijder ve Semih Kaya geldi.

Mücadele boyuncu Galatasaray Odeabank'ı yalnız bırakmayan futbolcular yapılan tezahüratlara da eşlik ettiler.

Sarı Kırmızılı Taraftardan Yönetim İstifa Çağrısı

Abdi İpekçi Spor Salonu'nu tamamen doldurduran sarı-kırmızıl taraftarlar Başantrenör Ergin Ataman'ı istifaya davet etti. Ataman, yapılan bu tezahüratlara gülerek karşılık verdi.

Mccollum Yine Parkelerde

Geçtiğimiz sezon sonu Çin'e transfer olan Amerikalı Errick McCollum, yeniden Galatasaray Odeabank'a döndü. McCollum, sarı-kırmızıl forma ile ilk maçına Fenerbahçe derbisi ile çıktı ve 12 sayı kaydetti.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.