Devirli Sayısal Loto Sonucu 26 Kasım-Büyük İkramiye İstanbul ve Sakarya'ya Gitti

Sayısal Loto'da 26 Kasım çekilişi gerçekleşti. Sayısal Loto'da haftanın sonuçları ve dağıtılan ikramiye tutarları haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Devirli Sayısal Loto Sonucu 26 Kasım-Büyük İkramiye İstanbul ve Sakarya'ya Gitti

Milli Piyango İdaresi tarafından haftanın her Cumartesi günü gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan Sayısal Loto çekilişnin 26 Kasım günü gerçekleşen 1046' ncı hafta çekilişi tamamlandı.

Milyonlarca vatandaşın iştiraki ile haftanın her Cumartesi günü gerçekleşen Sayısal Loto oyununda bu hafta çekilişi tamamlandı ve şanslı sayılara göre kazanan kuponlar belli oldu. İşte Sayısal Loto' nun 26 Kasım çekiliş sonucu ve bu sonuca göre dağıtılacak olan ikramiye tutarları.

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto'nun 26 Kasım çekilişinde kazandıran şanslı numaralar 5, 21, 22, 26, 29, 44 şeklinde belirlendi. İşte bu sonuçlara göre dağıtılan toplam ikramiye tutarları ve büyük ikramiyenin gittiği merkezler.

Sayısal Loto' da büyük ikramiye iki kişiye çıktı ve kişi başına 3 milyon 154 bin 317 Türk Lirası ikramiye dağıtıldı. Bu sonuçlara göre büyük ikramiye İstanbul ve Sakarya'ya gitti.

Sayısal Loto'da çekilişe göre çıkan sayıları kuponlarında doğru tahmin eden 2 kişi 3 milyon 154 bin 317' şer TL ikramiyenin sahibi oldu.

5 bilen 162 kişi ise 5 bin 912 Türk Lirası ikramiye kazandı.

4 bilen kişi sayısı 9 bin 596 kişi, kişi başına dağıtılan ikramiye tutarı 75 lira 60 kuruş oldu.

3 bilen kişi sayısı ise 185 bin 86 kişi, kişi başına 10 lira 95 kuruş ikramiye tutarı dağıtılacak.

Bu sonuçlara göre kazanan iki şanslı kuponlarını İstanbul Maltepe ve Sakarya Akyazı'dan yatırdı.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.