Devlet Bahçeli Parti içi Muhalifler Hakkında Konuştu

Devlet Bahçeli soruları cevaplamak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. "Ülkücü Hareketle bağdaşmayacak" sözler sarfeden partililer için "Parti içi disiplin çalıştırılacaktır" diyen Bahçeli kongre süreci için Yargıtay'ın kararının beklendiğini söyledi.

Yayınlanma:
Devlet Bahçeli Parti içi Muhalifler Hakkında Konuştu

Devlet Bahçeli: "Parti İçi Disiplin Çalışacaktır"

Oldukça sakin olduğu gözlemlenen Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın henüz karar vermediğini belirterek, "Yargıtay'a müracaat yapılmıştır. Kararını beklemekteyiz. Taktir Yargıtayındır." diyerek hukuki süreci beklediklerini dile getirdi. Konuşmasında parti içi muhalefete de isim vermeden yüklenen Bahçeli; "üç beş arkadaşımız parti içi muhalefet kapsamında bazı illere seyahatler düzenliyor. Sarfettiği bazı sözler ülkücü hareketle bağdaşmamaktadır. Onlar için parti içi disiplin çalışacaktır" sözlerini sarfetti. Bu sözler son zamanlarda sert muhalefet yapan Meral Akşener'e yönelik olduğu tahmin edilse de Devlet Bahçeli'nin herhangi bir isim vermekten özellikle kaçındığı dikkat edildi.

Sayın Dündar'a Geçmiş Olsun

Gazeteci Can Dündar'a yapılan saldırıyı da kınayan Bahçeli, "böyle bir günde böylesine bir saldırının yapılması manidardır. Sayın Dündar'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Saldırgan yakalanmıştır. Arkasındaki bağlantılar ortaya çıkarılmalıdır" şeklkinde konuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.